Бивши директор и власник "Гранда" нашалио се како је пројекат своје супруге финансирао од пензије.

"Јесте у питању велики новац, али ја сам пензионер и морао сам да Сузанин нови албум финансирам од пензије", нашалио се, а онда озбиљно додао: "Моја месечна пензија износи 700 евра, а пројекат моје жене је коштао 140 пензија", казао је Саша за "АдриаМедиа ТВ". Он је открио и како не не види ко би могао да га наследи, а дотакао се и сусрета са легендарном баба Вангом.

Фото: Петар Милошевић

 

"Када смо били на концерту у Бугарској, речено нам је да у 11 сати имамо састанак код Баба Ванге. Брена и ја смо отишли и добили по две коцке шећера. Њих смо завили у салвету и ставили испод јастука ноћ пре саме посете Ванги. Сутрадан смо с тим отишли код ње. Упозорили су нас да не смемо да јој дајемо новац или неке друге материјалне ствари јер је она то све добила од државе и кола и куће и обезбеђење. Цариник нас је све прегледао, ишли смо километар, ту су били шатори, а у њима људи који су 15 дана до заказаног термина, то су хиљаде људи. Тито је био четири пута код Ванге, она му је говорила шта да ради. Ванга је разумно причала српски", присећа се Поповић!

Фото: Петар Милошевић

 

"Брена и ја смо дошли, она нас дочекала, ја сам хтео први. Каже она мени да скинем наочаре, ја јој кажем да не носим, а она ми рекла да не будем безобразан и да запамтим све што ми каже. - И она крене брзо да прича: "Имаш 37 година, отац ти је погинуо у саобраћајној несрећи, мајка ти је остала сама, престала је да пали свећу за славу, упозори је." Па ми је рекла да ми је тај црвени ауто сјајан, ја га купио у Бечу, и каже ми да чувам папире које сам направио у Вијени. Она каже та група где ти сада радиш за годину дана неће постојати, ви ћете се распасти. А ми смо тада, у августу 1991. имали чак 120.000 гледалаца на концерту. И онда ми каже да ћу ја певати, и праснула у смех. А ја једини из групе нисам певао. Онда ми је рекла да ћу у 48 години бити врх српске естраде, ја и Брена се зачуђено погледали.А ја је онда питам: "Кажите ви мени када ћу се ја оженити?" Она мени каже да се наредних 6 година нећу оженити. А моја девојка је тада била трудна, у 4. месецу, на шта ми Ванга каже да од ње нема ништа, да се дете неће родити, и да ћемо 5. јануара раскинути. И све је тако било. И на крају ми каже да ћу умрети у 86. години природном смрћу", открио је Саша Поповић.

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".