Свађе, туче, напади панике, исцрпљеност саставни су део ријалитија, а по неке такмичаре се то одрази тако што им се погорша здравствено стање. Сведоци смо многих сцена када су учесници падали у несвест због чега су их износили са имања, а те сцене су и више него застрашујуће.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга

 

 

Последња у низу која се онесвестила пред камерама је Викторија Митровић. Наиме, она је после једне свађе са Марком Осмакчићем остала без свести, а задругари су јој одмах пришли како би јој пружили помоћ.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга

 

 

Тара Симов пре неколико дана доживела је нервни слом након свађе са Ненадом Алексићем Ша. Она је направила хаос и демолирала имање, а у једном тренутку покушала је и да побегне из ријалитија.

Када је видела да не може да нађе начин да изађе, она се срушила као свећа, а обезбеђење ју је одмах узело у нарућје и извело из Беле куће како би јој била указана помоћ. После неколико сати Симова се вратила на имање.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга

 

 

Сандра Решић такође је пала у несвест пред камерама у петој сезони "Задруге", када је Дејан Драгојевић доживео нервни слом. Она је после те драме напустила Белу кућу како би изашла на свеж ваздух.

Чим је крочила у дневни боравак, она се онесвестила код врата где су сви задругари појурили да јој помогну. Тара Симов је успела да јој држи језик док је била несвесном стању.

''Држи јој језик...'' - викали су задругари уплашено.

Миљана Кулић више пута је доживљавала нервна растројства у ријалитију, а у пар наврата остала је и без свести. Кулићева је пре четири године ушла у "Задругу" трудна и тада јој је позлило због другог стања.

Сви укућани су били забринути, а продукција је истог тренутка реаговала и побринула се да јој укаже прву помоћ.

Тиктокер Ненад Лазић Неца у прошлој сезони "Задруге" признао је да је заљубљен у Бору Сантану. Он је тада имао разговор са братом, који му је поручио да је све лаж.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга

 

 

- Видиш да сам сам, а нисам ни ја хтео да будем, измишљао си, причао неистине, секираш наше, ружне ствари си изговорио за оца. То је све што си размажен, не треба да се мешаш у аферу Милице и Боре. Ми те не би осудили да си хомос***уалац, а ниси. Дозволио си да те Бора пљуне, посвети се другима, Кристијану, Ани - рекао је Нецин брат близанац Пеца.

Нецу је то потресло, а нарочито га је погодило када му је брат рекао да свиме што прича и ради пред камерама секира породицу. Позлило му је и пред свима је пао у несвест. Задругари су брже боље покушали да му притекну у помоћ, па су га изнели на свеж ваздух.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга

 

 

Милица Кемез је једном приликом позилило када је сазнала детаље афере њене сестре Миреле Кемез и бившег дечка Боре Сантане.

Њени цимери одмах су јој притекли у помоћ, те су је изнели напоље како би била на свежем ваздуху.

(Блиц)