Како каже, муж и она су раскинули дан након што су се венчали и планирају да се разведу јер је он на венчању урадио једну ствар коју га је молила да не ради.

- Венчали смо се нешто пре Божића и развешћемо се пре краја јануара. Наравно, нисмо то планирали, али...

Фото: Профимедиа

 

Никад нисам имала неку посебну жељу да се удам, али нисам имала ништа ни против тога. Зато, када ме је дечко запросио 2020. године, решили смо да направимо право, раскошно венчање. Поделили смо послове и све је пролазило глатко. Имала сам само једно правло које сам одмах поставила, а то је да нипошто не сме да ми утрља парче торте на лице, што је обичај на венчањима.

Будући да је он један разуман човек који ме добро познаје, није то урадио. Уместо тога, шчепао ме је за теме и гурнуо ми главу у торту. Тај потез је испланирао, јер торта је била уништена, али он је обезбедио другу.

Фото: Профимедиа

 

Напустила сам сопствено венчање и сутра му рекла да је готово и стојим иза тога. Међутим, у току празника су се сви наши познаници и пријатељи појавили да ме убеђују да му дам још једну шансу. Кажу да сам исхитрено реаговала (чињеница је да сам изузетно клаустрофобична, а разлог је аутомобилска несрећа од пре пар година. Била сам у апсолутној паници када ми је главу гурнуо у торту и држао је тако пар секунди). Убеђују ме да га сигурно и даље волим, али ја сама у то баш нисам сигурна. Говоре ми да се од брака не одустаје тек тако. Толико су упорни да сам почела да се питам да ли сам заиста пренаглила? - пита она колумнисткињу.

Фото: Профимедиа

 

- Да, сви су уверени да грешиш, али имај на уму да неће они бити у браку са њим и делити дане са њим, већ ћеш то бити ти, а тебе је његово понашање повредило. Зато слушај само себе. Мој став је да је начинио озбиљан преступ јер је прекршио твоју жељу, да не говоримо о физичкој агресији. Мој савет је да упамтиш ко од твојих пријатеља по свој прилици не мари за твоју срећу и да наставиш са разводом - каже колумнисткиња.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".