Узор многим новопеченим брачним паровима је брак Војина Ћетковића и Слободе Мићаловић. Складни супружници врло воде рачуна како ће се у јавности представити, а да ли је њихов однос баш толико диван како се публици чини открио је Војин. 

Глумац, који већ има један брак иза себе, истакао је да му је слобода у браку од пресудног значаја, те да је то један од разлога зашто он и његова емотивна партнерка без већих трзавица функционишу већ 13 година.

Фото: Н. Фифић

 

- Немам осећај да сам везан откако сам у браку, јер ни Боба ни ја не бисмо могли успешно да се бавимо глумом да смо спутани једно другим и да имамо велике узајамне обавезе. Ако се човек осећа слободним, онда је то права ствар за сваку квалитетну везу и брак – рекао је он, а затим ипак признао да му је мир у кући од пресудног значаја.

- Постоје разни уметници који најбоље раде када се дешава нешто страшно у њиховом животу, а ја нисам такав човек. Одувек ми је била битна емотивна стабилност. Ако ми је добро у кући, онда се добро и осећам и радим.

Фото: В.Данилов

 

Војин није крио да и у његовом браку, као и у сваком другом повремено постоје размирице, свађе, па и љубомора али да он и Слобода никада не дозволе да пређу границу, која би довела до краха односа.

- Да смо болесно љубоморни, обоје бисмо брзо пропали и наш брак, не би функционисао онако како за сада функционише. Са Слободом гајим потпуно отворен однос. Нису глумци толико затворени. Напротив. Зар неко ко се сваке вечери на сцени публици, коју не познаје, даје део себе, може да буде затворен, а нарочито у односу са вољеном особом.

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".