Остварио је запажене резултате 2013. године, односно високо друго место у овом такмичењу, али и још већу пажњу девојака којима је убрзо постао симпатија.

Његова харизма и плаве очи "украле" су многа срца, док је он пак освојио срце ћерке Зорице и Кемиша - Злате Аранђеловић.

Иако је стекао велику популарност, Милош се напрасно повукао из јавности, али од музике није одустао, а тек сада открио је да ли је на то утицао брак и шта је заправо посреди.

- Знате ону песму "Што те нема"? (смех). Има ту више фактора који су утицали на моју присутност односно неприсутност у медијима. Водим се логиком да је боље да се не појављујем ако немам шта добро да понудим што се тиче музике, а нажалост још нисам пронашао песму која ми лежи и коју сам осетио душом. Да не будем негативан али сам разочаран у ком правцу иде данашња "музика".... - каже Вујановић.

- Што се тиче мог такмичења у ''Звездама Гранда'' не бих ништа мењао, чак и та трема, некада и погрешан избор песама, успони и падови у такмичењу су имали своју драж и довели су ме до вицешампионског места - каже Милош и истиче да је Злата испунила све његове критеријуме и очекивања као емотивна партнерка.

- Моја жена је мене освојила по свим могућим критеријумима које имам, има ту много тога, када бих кренуо да вам набрајам, могао бих да вам причам до сутра. Али најважније је да су нам се енергије савршено спојиле. Додао бих нешто, да сам ја њу освојио. Што се тиче младости и лудости, проживео сам то на време - каже Милош и додаје да је Злата у потпуности навикнута на његов посао и све што он носи.

- Злата је од рођења медијски експонирана и зна шта овај посао носи, јер је у својој кући имала савршен пример људи који су успели на тим пољима. Знам да јој најтеже пада, када се деси да морам да радим за неке наме важне датуме и када више дана нисмо заједно, али све то надоместимо чим се вратим кући - закључује певач.

Подсетимо, Злата и Милош су 2019. године добили ћерку којој су дали име Милица.

(Grand online)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".