- Нису у вези, а и не бих волела да јесу. Једноставно, она није за њега. Она жена има децу, има све - каже бака Госпава, па наставља:

- Удата жена која има децу, шта има да ми буде фина. Није за њега да жени жену која има двоје деце. Дај боже да је њеној деци добро, али да се окане мог унука. Бог јој драги дао здравље за њену децу.

Драшкова бака каже да ју је веома узнемирило обраћање Тањиног мужа Душана, као и речи које је изговорио на рачун још увек законите супруге.

- Шта све њен муж изјављује, ја то не могу да причам. Шта је све човек рекао. Њу не знам лично. Знам је од раније као певачицу. Драшко ми је баш синоћ рекао: “Бако, то је једна велика глупост, немој се секирати, нема од тога ништа. Они морају да пишу” - говори бака, па открива да би волела да се њен унук ожени ускоро и да добије децу.

Фото: АТА имагес/Драган Кујунџић

 

- Ух, то ми је жеља. Он сада има девојку, али нећу о детаљима. А то нема везе са Тањом Савић. Треба да нађе неку која је млађа и која ће му родити децу. Каже ми његов колега, возач, да има фину, лепу девојку, да не може бити боља. Али, ето још је држи у тајности. А то што пишу за Тању нека пишу, шта ја могу - открива баба Госпава.


Она признаје да унука још није стигла да испита о новој девојци.

- Његов возач није хтео да ми каже име девојке, а ни Драшка синоћ нисам стигла да питам о девојци. Ја мислим да она није јавна личност - истакла је бака.

Прича о Драшку је, како каже, погађа, јер је он унук којег је подигла. Зато је Драшко редовно обилази, па је тако било и синоћ.

- Синоћ је био код мене и каже ми: “Јој, бако драга, каква глупост”.

Фото: АТА имагес

 

Питам га: “Сине шта је то?”, на шта ми он каже: “Па откуд знам, то нема везе са мном”. Јуче долази поштар код мене и вели: “Запалиле се друштвене мреже од тога”. Шта да му кажем? Син ми говори: “Е, мама, мама, писаће о њему свашта” - каже Госпава.

Од када је постао регионална политичка звезда и најмлађи градоначелник у историји Бањалуке, као и први политичар који је, након 20 година, “победио Милорада Додика”, бака Госпава каже да је поносна на свог унука.

- Поносна сам, хвала богу. Имам још једног унука. На оба сам поносна. А што се тиче политике, то нам је једна велика секирација. Али мој Драшко иде само право. Нема никаквих мрља иза себе - прича усхићено бака Госпава и само му једну ствар замера:


- Стално жури на те некакве седнице.

Станивуковић редовно објављује фотографије и видео записе са баком на друштвеној мрежи Инстаграм, а она кроз осмех каже:

- Он ме превари, па каже: “Ајд’ бака стани код мотора”. Рекла сам му: “Немој више да ми прилазиш”. Одхранила сам га, увек је уз мене био, па је и данас ту.

Тањин муж може само да му прети, ништа друго

Фото: Ата имагес/Драган Кујунџић, Фото:tanja_savic_private

 

Како се поводом наводне везе Тање Савић и Драшка Станивуковића оглашавао и њен још увек законити супруг Душан Јованчевић, и упутио претњу младом политичару, бака Госпава каже:

Ја имам кућни телефон, па мени деца не смеју свашта да причају, да се не секирам. Ја Драшка много волим, обожавам. Сина сам изгубила, а он његово име носи. Он је мени све у животу. А тај луди муж ако прети, од тога нема ништа. То вам кажем 100 одсто. Син мој Драган јуче за доручком каже: “Нема што се неће писати, немој се ти секирати”.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".