Лаура Спирс (55), купила је тикет "Мега Милионс онлајн" од државне лутрије након што је видела да се џекпот почео пењати на стотине милиона долара. - Неколико дана касније, чекала сам од некога мејл који недостаје, па сам проверила фолдер нежељене поште на свом налогу е-поште - рекла је она званичницима лутрије.

- Тада сам видела мејл од државне лутрије који ме обавештава да сам освојила награду. Нисам могла да верујем шта читам, па сам се пријавила на свој налог на лутрији да потврдим поруку у мејлу - рекла је узбуђено Лаура, назвавши добитак "шокантним".Њена прва одлука по потврђивању добитка је да се раније пензионише и да у будућности дефинитивно пажљивије прати мејлове који јој стижу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BBC News (@bbcnews)

 

Она сада планира да се раније пензионише и да у будућности пажљивије прати своје имејлове.


- Дефинитивно сам додала лутрију у Мичигену на своју листу сигурних пошиљалаца само у случају да икада будем имала довољно среће да добијем још једну е-пошту о огромној награди - рекла је она.

"Мега Миллонс лутрије" продају тикеете за два долара у 45 савезних држава. Године 2018. један победник у Јужној Каролини је остварио рекордни добитак од 1,6 милијарди долара Мега милиона.
 

(BBC.com)