Позната тенисерка и фудбалер у пензији уживају у заједничком животу са два сина које су добили 2018. и 2019. године.

О њиховој љубави се често прича, а она је била незаобилазна тема и на промоцији биографског романа Швајнштајгера који је писао Мартин Зутер.

Српкиња је открила да ју је одбијала помисао да се забавља са неким фудбалером све док није упознала некадашњег члана Бајерна, Манчестер јунајтеда и Чикага.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/anaivanovic

 

 

- Да будем искрена, имала сам сумње о фудбалерима у прошлости јер неки од њих нису имали добру репутацију када је реч о женама. Али, све се променило када сам срела Бастијана. Он је у мени видео оно што му је потребно да се употпуни, а ја у њему исто то - рекла је Ана Ивановић за РТЛ на промоцији књиге.

Наравно, Бастијан је говорио о супруги. Он је открио да је љубав са Аном почела на "белој лажи" и открио који тренутак би волео да доживи поново.

- Знате, у ова времена, многа деца и њихове породице не виде наду да нешто могу да ураде у животу. Разумем их, али мене је Ана научила и шта љубав, заправо, значи и како треба да се живи у породици. Искрено, они моменти, када смо децу добили... Волео бих да сам могао тада да зауставим време и вечно живим у тим тренуцима - поручио је Бастијан

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".