У поменутој емисији кроз комичне скечеве коментаришу се актуелни догађаји у свету. "На тапету" је овога пута, сасвим разумљиво био и "случај Ђоковић" који је протеклих недеља изазвао огромну пажњу целе планете.

Дејвидсон је имитирао Ђоковића, најпре рекавши да је он сада "најмање омиљени Џокер, после Џареда Лета". Након тога је Дејвидсон нимало духовито глумио Ђоковића како, тобоже, објашњава своју страну приче.

Фото: Танјуг/АП

 

 

- Људи воле да те скину са трона, ако си најбољи у тенису, или си веома богат, или ако идеш на добротоворни догађај на којем је двесто деце а ти се распадаш од ковида. Али некако знам да ће се људи једном осврнути на све ово што се десило и рећи - кога брига - рекао је Пит у улози Ђоковића.

На крају га је Лорен Инграм, коју тумачи Кејт Мекинон поздравила са речима: "Видимо се на Вимблдону, на шта је Пит, у улози Ђоковића одговорио са: "Вероватно не", алудирајући на то да није вакцинисан против корона вируса.

"Срамно и нимало духовито", "Ово је требало да буде духовито?", "Пите, срами се", "Бламантно", "Прешао је границу", "Мало сте претерали", "Лоша копија Ђоковића", "Непријатно ми је да гледам Пита у улози Ђоковића", неки су од коментара.

Део емисије када Пит имитира Ђоковића, погледајте у видеу, почевши од 03:29 :

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".