Ова вест изненадила је многе, а ово је разлог због ког се глумица одлучила на овај потез.

- Јелисавета је одувек хтела да има мало веће груди, није била задовољна што су јој мале. Желела је да то коригује, али никако пре него што се оствари као мајка. Како је добила двоје деце, те је од другог порођаја прошло довољно времена, отишла је под нож - каже извор близак глумици.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ jagodenamagli

 

- Операција је била још пре неколико месеци, па је уследио период опоравка. Једва је чекала да покаже нове груди, па је очекивала да ће слика коју је поделила на друштвеним мрежама покренути различите коментаре. Није хтела да претерује, већ је кориговала груди у складу са грађом - додаје извор.

Подсетимо, Јелисавета никад није крила да јој је битно да изгледа лепо, те да није противник естетских корекција.

Фото: Милена Анђела

 

- Немам ништа против, али не треба претеривати у томе - рекла је једном приликом.

- Шминкам се углавном за ноћне изласке и за то ми је потребно око десетак минута. Стало ми је да лепо изгледам. Одувек сам нези придавала велики значај. Увек сам волела да купујем миришљаве креме, купке, лосионе за тело. Сваког дана по пет минута ујутру и увече пеном за чишћење или мокрим туфером и вазелином скидам шминку. Следећи корак у неговању је тоник за чишћење и освежавање коже лица, а после тога третман термалном водом. На крају, у зависности од тога које је доба дана, наносим крему за лице. То је последњи корак у неговању коже лица. Код козметичара идем једном у три месеца. Немам навику да стављам маске - додала је она за "Hello".

(Hello/Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".