Дијалог у којем његов лик препричава како је срео славног фудбалера Габријела Батистуту и даље се цитира, а водитељ јутјуб телевизије Балкан инфо напоменуо је у разговору са Бјелцем да се и даље штампају мајице са ликом голгетера и глумца. Ово је навело Бјелца да се присети дана када је филм сниман.

- Дивно је то. Поготово што је та улога мала. Да останеш тако упамћен, то је успех. Не, нисам имао прилике да сретнем Батистуту. Нисам ја неки велики фан фудбала, уопште. Не знам да ли сам знао како уопште изгледа Батистута, тада када сам то причао. То је било по Момчиловићевом сценарију, није била импровизација - рекао је Бјелац.

Он је потом открио још неколико интересантних детаља везаних за снимање популарног филма.

- Снимали смо у једној кладионици на Вождовцу. Прво је било замишљено да се филм одиграва на Новом Београду, јер је Момчиловић, писац, са Новог Београда. Али продуцент који је пристао то да ради је са Вождовца, па је све преселио тамо. Радили смо у аутентичном простору, и то само ноћу, јер су сви глумци били заузети током дана, увече су имали представе, тако да смо се скупљали тек око 11 увече.

- Радили смо сцене у континуитету, од почетка ка крају, што је врло необично за филм. Увек се ради, рецимо, једна страна па друга страна, некад и нелогично, да би се убрзао процес. Али ми смо радили у реалном времену. Провели смо тамо петнаест ноћи. Радили смо до 4-5 ујутру. Једини пут у животу сам имао такав процес. Мени је било лако, јер сам само заменио дан за ноћ. Дању сам спавао, али ови момци су изгорели. Они нису имали одмора - присетио се глумац.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".