Људи рођени у тим знаковима понекад умеју да покажу своје пријатељско лице. Но, ако их увредите или наудите некоме до кога им је стало, сигурно ћете осетити њихов бес. Можда ће се одлучити за освету или ће вас игнорисати и правити се да не постојите.

Једно је јасно, ако је неко рођен у неком од ових хороскопских знакова љут на вас, боље је да смишљате начин како да му се извинете.

Близанци

Близанци се понашају као да је цеo свет њихов, чак и када их нико не воли. Неће вас прихватити осим ако не учините неку услугу за њих. У том случају можете да им кажете да се понашају егоистично, но то неће увек упалити. Ако им се учини да им се на неки начин опирете, могу постати још злобнији.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Лавови се понашају привилеговано и ако их не будете обасипали пажњом коју мисле да заслужују, рећи ће вам како се осећају. Они обично не покушавају да се повежу са другим људима. Радије ће бити злобни према особама са којима не могу да се носе, уместо да покушају да оставе добар први утисак. Лавови желе да се свиде другима, али то никоме не олакшавају.

Девица

Девице могу да буду врло хладне и прорачунате када то желе, али не свиђа им се та страна себе. Када је Девица нерасположена, биће поприлично неприступачна, а то може да објасни зашто тако лако постане раздражљива. Пуно чине за своје пријатеље и породицу, али ако је не цене довољно, на њима ће искалити своје незадовољство. Девица обично делује злобно док људи не науче више да је поштују.

Шкорпија

Шкорпије су обично злобне према свима који не могу да се носе са њиховом снажном и гласном личношћу. Ипак, могу да буду приступачни, али ако им само једним потезом покажете да су претерали, њихов став ће се одмах променити. Њихова злоба може и да потраје. Чак и ако је нисте ви наљутили, ако им се нађете на путу, искалиће свој бес на вама.

Јарац

Јарчеви обично мрзе све и свакога па ако су злобни према вама без икаквог посебног разлога, то може да буде зато што пролазе кроз неке личне ствари. Наравно, то није оправдање за њихово понашање, али може да вам објасни шта се догађа у њиховим главама. Јарчеви нису увек свесни када се понашају злобно јер не раде то намерно. Но, ако су лоше расположени, игнорисаће ваше коментаре, чак и ако су у том тренутку свесни да су прешли границу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".