Они су сада за Српски телеграф открили да планирају да се скуће заједно на Врачару јер су добили несвакидашњи поклон.

Голубовић је испричао да му је богата пензионерка, у договору са сином, дала део наследства јер је његов дугогодишњи фан, па ће пар на парцели у елитном београдском насељу ускоро да почне да гради вилу, где ће живети када беба дође на свет.

Фото: Инстгарам принтскрин/ kristina_spalevic

 

 

- Ускоро ћемо Кристина и ја да направимо велику кућу на Врачару. Наследио сам од једне жене део власништва, у питању је велики плац и ту ћемо да се скућимо. Имаћемо велики иметак на прелепој локацији. Пошто је та жена сада покојна, њен син је решио да се због нас двоје исели и да нам да тај плац. Сада живи ту, али ће ускоро да оде јер има друге планове и све оставља нама. Ту постоји могућност изградње зграде и опција да узмемо пентхаус и за нас и за мог сина уколико одлучимо да продамо имање инвеститору, али више нам се свиђа да с тог плаца све срушимо и направимо кућу из снова. Пре овога имали смо неколико опција што се тиче боравка, свакако смо стално на релацији Нови Сад - Београд, али нам то не пада тешко - каже Кристијан, а Кристина тврди да је све обавезе око решавања стамбеног питања препустила будућем супругу:

- Ја се превише не петљам у те послове око стана, али смо сагласни и Кристијан и ја да је боље да направимо кућу него да чекамо да инвеститори направе зграду. Ово, као и све до сада, радимо спонтано и нигде нам се не жури. Кристијан ће бити посвећен отац и некако знам да смо на правом путу.

(Српски телеграф)