- Нисам се плашила да ће ме убити, али сам се бојала јер су имали информацију којом су могли да ме уцењују. Ипак, вредело је не ћутати. Украли су ми најлепше године младости. Многе ноћи сам провела тужна, размишљајући о изгубљеним приликама: да се виђам са пријатељицама које су се удале, које су имале децу, завршиле факултете... а ја затворена у секти - изјавила је Индија прошле године за "Хелло".

 

 

Осим тога, Оксенбергова је тада открила и какви су њени даљи планови.

- Да узмем одмор, "искључим" се из технологија и са вереником одем на путовање. Намеравамо да се венчамо, да, желим да се удам и постанем мајка. Мој вереник је сјајан човек. Много ми је помогао. Не осуђује ме, нити му смета моја прошлост. Окренут је искључиво будућности - додала је Индија.

 

 

Индија је врло активна на свом Инстаграм профилу, а у последњој објави признала је како јој је због свега оног што је преживела требало времена да се опет осећа пријатно приликом фотографисања. Иначе, мрачан период је сада иза ње и она покушава да ужива у животу пуним плућима.

 

 

- Требало ми је времена да се осећам пријатно када је фотографисање у питању. Недавно сам одлучила да направим пар фотографија са пријатељем фотографом у мом малом стану. Била сам нервозна и узбуђена да видим како ћу се осећати. Нисам желела никакву шминку или фризуру. Само ја у својој кухињи са својим мачкама - написала је она.

Ранијер, у чијој секти је била Индија Оксемберг је, подсетимо, и изгладњивао жене непримереним дијетама, жигосао их својим иницијалима, те нон-стоп наређивао им да имају интимне односе са њим. Он је истакао на изрицању горепоменуте пресуде да није одговоран за све што му се приписује, те да "ништа лоше није урадио".

(Hello/Блиц)