Она је остала стану на Врачару где су живели, а комшије тврде како након сахране партнера данима није излазила из дома.

Фото: Јутјуб принтскрин/Гранд Неwс ТВ Гранд

 

- Нисмо је виђали од сахране како излази из стана. Унуци су јој доносили све оно што јој је било потребно, често су у рукама држали намирнице и кесе из продавнице. Тек након неких 15 дана смо је видели како шета у оближњем парку. Деловало је испијено, уморно, лоше се осећала здравствено. Погодила ју је смрт партнера са којим је била најнасмејанија. Никада је тако срећну нисмо видали као у периоду са Милутином. Смејала се на сваком кораку са њим, стално су се држали за руке, Мрка је био велики џентлмен према Ани, због тога је и разумемо зашто је уплакана и тужна константно - прича комшиница Мирјана из зграде.

- Видела сам пре неки дан како је из стана износила неке велике џакове. Нисам сигурна шта је било у њима. Спустила их је заједно са унуком до улаза зграде и ставили су их у гепек унуковог аутомобила. Џакови су били црне боје, тако да нисам сигурна шта је у њима било, могуће да је Милутинову гардеробу поклонила у хуманитарне сврхе. Толико ми је жао када је видим убледелу, уцвељену, шта је све та жена преживела, али и даље се добро држи - поручује комшиница.

И док један Анин познаник из улице тврди како су бројне познате личности долазиле да је посете након Мркине сахране, али да она није била расположена. - Ана је била у изолацији након Милутинове смрти. Виђао сам бројне колеге које су улазиле у зграду, али исто тако се нису пуно задржавали. Након пет минута би напуштали зграду. Сигуран сам да су видели у каквом је стању па нису хтели да је узнемиравају дуго. Коме би у таквим ситуацијама заиста било до друштва? Апсолутно никоме - закључује комшија из улице за "Супер ТВ" који је желео да остане анониман.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".