Иако око себе има читав тим људи који воде бригу о његовој каријери, каже да верује искључиво самом себи.

 

- Ја се ослоним на менаџера, али и даље све држим у глави. Пошто сам ја дуги низ година, буквално од мојих почетака па до пре пар година био и менаџер и бубњар и певач, па ми је то негде и остало, само још возач нисам био (смех). Држим све то у глави, иако имам сјајну екипу која данас све добро организује. Кад хоћу да се одморим и посветим породици, ту су они, а овако све држим у глави - истакао је Дејан за "Гранд Онлине", па открио да ли је тачно да је упркос томе што не види возио аутомобил.

 

 

- Јесам, али не бих о томе јавно, али било је. Нисам се ја хвалио, то су се хвалили моји пријатељи који су се са мном возили. Један мој пријатељ је рекао да дам то за новине, а ја се мислим какве новине, то је за затвор, иди бре (смех), које новине -искрен је Матић.

Каже да му је то искуство непоновљиво, али да би поново учинио исто, јер обожава да буде за воланом.

- Мени се никад није угасио ауто кад крећем, ја да могу да возим, ја бих возио нон стоп. Кажу ми многи да би ми досадило, а ја мислим да не би никад - сматра певач. Мада се прича да је возио чак 40 километара, у шали каже да је то ипак било само на полигону.

Признаје да воли да се шали на свој рачун, а то је научио од свог покојног колеге, чији стил живота и дан данас копира.

- Велики шмекер је био Предраг Живковић Тозовац и до смрти је био шаљивџија. После његове смрти сам рекао да бих волео само да доживим те године, али да буде лепо до самог краја, да могу да попијем флашу вина, да се подружимо и да испричам добар виц. А после на том самом крају да се сви окупе и да моји наследници испричају виц као што је њихов тата, и ја сам задовољан - истакао је Дејан који обожава вицеве и исте често размењује са колегом Банетом Мојићевићем.

- Волим да причам вицеве на свој рачун - рекао је Дејан.

(Гранд онлајн)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".