Ovan

Ako je vaš supružnik Ovan, njegov najveći strah je da ćete ga ostaviti, čak i ako je to poslednje što bi priznao. On krije činjenicu da je preplavljen idejom da ćete ga ostaviti i okrenuti mu leđa.

Фото: Депозитфото

 

Bik

To je nešto što vam vaš dečko verovatno nikada neće reći, ali istina je da je bio povređen u prošlosti i da se boji da će ponovo biti povređen. Jedna od njegovih bivših mu je slomila srce i iskustvo ga je zauvek promenilo.

To ne znači da je on i dalje voli, ali to je definitivno bolna tačka koja ga i danas muči.

Blizanci

Teško je čuti, ali ponekad je tvom dečku dosadno. Nije da te on više ne voli, samo mu nedostaje uzbuđenje s početka veze s vremena na vreme. Ne dozvolite da vas ovo poremeti jer se zapravo ne radi o vama, već o njemu.

Rak

Nećete videti svu Rakovu nesigurnost dok ga bolje ne upoznate. U stvari, on će dati sve od sebe da sakrije činjenicu da misli da nije dovoljno dobar za vas. On se poredi sa svim muškarcima oko vas, uključujući i vašeg bivšeg, ali zna da to nije privlačan kvalitet i stoga ga ne deli ni sa kim.

Lav

Pogodite šta: ovo nije prava ličnost vašeg dečka Lava. Definitivno je mnogo ranjiviji i osetljiviji nego što izgleda.

Devica

Kao Devica, vaš partner ne prihvata vaše nesavršenosti, iako pokušava da vas natera da verujete u suprotno. U stvari, on uvek pokušava da ispravi vašu ličnost i popravi vaše mane; samo je pronašao suptilniji način da to uradi.

Vaga

Istina je da je ovaj momak imao tešku prošlost. Možda je iz razorene porodice ili je uradio stvari na koje nije ponosan, ali činjenica je da postoje traume koje ga proganjaju. Plaši se da ćeš pobeći ako saznaš, i zato je tako tajanstven.

Škorpija

Ako izlazite sa muškarcem Škorpijom, znajte jednu stvar: ne možete ni da zamislite njegov nivo ljubomore. Poslednja stvar koju želi je da ga vidite kao posesivnog manijaka, ali istina je da je opsednut mogućnošću da ga prevarite ili da se zaljubite u drugog momka.

Strelac

Kao Strelac, vašem partneru je uvek potreban lični prostor. Naravno, on nikada ne bi menjao svoju vezu sa vama u zamenu za singl život, ali ponekad se oseća zaista u kavezu i zarobljenim. To je nešto što nikada ne bi priznao da je osetio, samo zato što zna da biste to pogrešno protumačili.

Jarac

Čak i ako te ovaj tip voli (a uveravam te da te voli), nikada nećeš ispuniti njegove ambicije. Ako mora da bira između vas i ostvarenja svojih snova, vi ćete uvek biti drugi.

Vodolija

Ono što muškarac Vodolija nikada neće priznati je da ne voli vaše prijatelje i porodicu. On smatra da je provoditi vreme sa njima muka i uvek radije ostaje kod kuće nego da se druži sa njima. Međutim, ovo je poslednja stvar koju želite da čujete i on je toga dobro svestan.

Ribe

Ako izlazite sa Ribom, tajna koju ovaj momak nikada neće otkriti je da se ponekad oseća emocionalno zanemareno. Vremena kada dovodi u pitanje vašu ljubav prema njemu i pita se da li se on trudi više od vas, kada se oseća nevoljenim i neželjenim, bez obzira koliko se trudili da ga ubedite u suprotno, čuva kao zmija noge.