Реч је временском периоду у којем је одиграна утакмица Орлова и Португалаца, али она из 2019. године када је Португал славио на Маракани резултатом 4:2.

Како је рекао за "Ало" Страхиња Ђорић, један од највећих стручњака за сатове на овим просторима, Роналдо је заборавио у соби два сата вредна чак 3.500.000 евра.

- Све се десило након утакмице против Португала. Фудбалери португалске репрезентације су се након победе од 4:2 вратили у хотелску собу, а ујутру су, претпостављам имали лет за Лисабон. Роналдо након утакмице има ритуал да оде у спа, да плива, да тренира, оде у сауну... У свом том хаосу очигледно да је сметнуо с ума да је са собом заборавио два скупоцена сата, тачније футролу у којој су се налазили. Тако нам је, ни крив ни дужан, оставио 3.500.000 - започиње причу Ђорић.

Ови сатови, невероватних цена, представљају једне од најбољих у Роналдовој колекцији.

- Модели о којима причам су сатови брендова "Franck Muller" и "Girard Perregaux". Први кошта око 1.500.000 евра и опточен је дијамантима. Ради се о моделу  "Franck Muller Cintree Tourbillon" и он је "piece unique". Други сат који је заборавио је вероватно и најбољи сат у његовој колекцији. У питању је "Girard Perregaux planetarium Triple-Axis Tourbillon". Овај модел поседује низ невероватних и веома ретких функција, а на све то додајте "baguette" дијаманте и биће вам јасније зашто сат кошта 2.000.000 евра - истиче он.

 

 

Ђорић, иначе и креатор Инстраграм профила "Сат на руци", морао је више од две године да ћути о овом догађају, како би се заобишли међународни скандали.

- Морао сам да ћутим о свему из неколико разлога. Момак који ми је послао фотографије, добио их је од своје девојке, која је тада радила у хотелу где је Роналда одседао са читавом репрезентацијом Португала. Замолио ме да ћутим, оба савеза су била укључена, могао је да настане међународни скандал да је неко сазнао, девојка би добила отказ... Дакле, морао сам све да кријем од очију и ушију јавности.

Колико ови сатови значе капитену Португала говори и податак да је на недавно одржаној додели ФИФА награда Роналдо носио управо једног од њих.

- Цела ствар прошла је професионално. Роналдо је "Franck Muller" носио пре неколико дана на церемонији. Сатовима ништа не фали, Кристијано их дакле и дан данас носи. Код њега ми се највише допада то што он на путовање које траје само један дан носи два сата у вредности од 3,5 милиона. Ако се боље загледате у слику видећете још нешто интересантно, а то је да је један сат подешан на српско време, а други на португалско. Дакле и о томе је водио рачуна.

 

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".