Миодраг Мића Совтић, иначе муж Анице Добре је дугогодишњи председник фубалског кулуба Дорћол, док је његов син из претходног брака, Милош, секретар стручног штаба "гаучоса".

Фото: Принтскрин/ РТС

 

 

Аница је један део живота провела у Немачкој, па се вратила  у Београд, где на Дорћолу живи са својом породицом.

Глумица је једном приликом истакла колико јој значи подршка блиских људи у време пандемије короне.

- Имам људе око себе који хране моју ведрину и дају оптимизам. Због њих имам снаге да будем оваква. Нашла сам мудру мисао Душка Радовића: "Суморни неки дани. Сад је добро имати пријатеља, једноставног, ведрог, веселог, лековитог. Да нас научи шта је важно а шта неважно у животу. Да нас лупи шаком по рамену и да од тог ударца оздравимо" - навела је Аница, док су њене комшије за "Блиц" истакле кад су се она и њен муж доселили у њихов крај.

Фото: Инстаграм принтскрин/книфе_афтердарк

 

- Аница је дошла у зграду негде 91. или 92. године. Она и супруг Мића Совтић су купили стан и комплетно га реновирали. Сви смо у згради као једна душа и сви смо мирољубиви. Аница је дивна комшница. За све што треба да се организујемо у згради, она је прва. Увек хоће да унапредимо ствари и помаже новчано и како год да треба. Тако је било и кад смо улазна врата мењали, сви су добри - комплетна њена породица. Она је можда и најбоља од свих у кући. Има велики стан, пола првог спрата је њихово - изјавио је комшија за "Блиц".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".