Заљубљени пар прошао је кроз тежак период када је водитељка пре три године доживела тешку саобраћајну несрећу, у којој јој је аутобус откинуо руку.

- У трену је остала без руке, али је захваљујући лекарима на челу са професором Марком Бумбаширевићем та рука спасена и функционише. Сећам се да ми је тог јутра зазвонио телефон с непознатог броја. Била је то Марија Димитријевић, жена која ми је јавила да се Деи догодила саобраћајна незгода и да се налази поред ње. Дала јој је телефон, а Деа ми је рекла: "Ударио ме је аутобус, добро сам. Молим те, дођи." Након тога ме је позвала и колегиница Маша са Пинка која ми је отприлике исто то рекла. Обукао сам се и отишао да видим шта се догађа. Пре изласка из куће сам прокоментарисао да ће то бити још један тежак дан. Међутим, био је то тек почетак једног тешког периода, тек нас је чекало много непроспаваних ноћи, недеља и месеци - почиње своју исповест Мијатовић и додаје да је Деа била у толико лошем стању да је ни лекари нису препознали:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Blic

 

 

- Њу су одвезли у болницу пре него што сам стигао на лице места, али сам после све време био уз њу. Од Хитне помоћи до људи на ВМА, нико није знао да је реч о јавној личности. Лекари је нису препознали. Била је без руке, сва крвава, са великим бројем повреда унутрашњих органа, оштећењима срца и плућа... Карлица јој је била сломљена на неколико места. Није била проблем само рука, која се највише потенцира. Лекари који су бринули о њој рекли су да су њене повреде биле типичне ратне. Само једна њена повреда била је довољна да умре, а она их је имала четири-пет! Свака јој част што је преживела, дивим јој се. Здравствени систем у Србији однео је још једну победу уз, наравно, велику менталну снагу коју је сама Деа поседовала.

Фото: Инстаграм принтскрин/deadjurdjevic_official

 

 

После свега што су заједно преживели, Деа и Младен данас уживају у љубави, али и даље не планирају да се венчају.

- Ух, дођосмо до најтежег питања. Не оптерећујем се венчањем, време ће показати да ли ће нешто да се догоди или неће. Све оно што се десило Деи показује да човеку у секунди може да се промени цео живот. Зато сваког дана живим пуним плућима и трудим се да га искористим на најбољи могући начин, а шта буде, биће. Ништа не планирам унапред. Важно је да сам Деу освојио и да смо заједно. Трудио сам се да придобијем њену пажњу, а то сам успео захваљујући свом животном моту. За све мораш много да се потрудиш и ознојиш да би остварио циљ, тако сам и ја освојио њено срце пре нешто више од пет година. Од тада смо заједно - каже Мијатовић.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".