Фотографија кружи по интернету, а један корисник је рекао да ју је објавио на Редиту након што ју је пронашао на Фејсбуку.

- Пре неки дан сам био у продавници и видео сам ову даму, радила је за касом. И бринула се о својој беби тако стрпљиво, тако добро и са пуно љубави. Све док ради - написала је у опису фотографије особа која ју је прва објавила, и додала да је жена и даље могла добро и брзо да обавља свој посао упркос томе што је држала бебу у наручју.

- Неки ће можда критиковати и судити. Али ја, као мама каква јесам, видела сам наду, инспирацију и мотивацију. Али више од свега, маму која воли и која је спремна да се жртвује - написала је даље особа, преноси британски Индепендент.

 

 

У опису фотографије даље наводи да је питала жену може ли да је фотографише јер је желела да је покаже другим мамама као инспирацију, али и јер је жена заслужила признање.

На фотографији се види жена како једном руком куца на каси, док у другој држи бебу, заједно са флашицом. Међутим, многи су у коментарима написали да је фотографија све само не мотивишућа, док је многе разбеснела.

Многи су истакли чињеницу да је жена морала да ради упркос томе што се породила.

- Жао ми је ове жене, не могу да замислим колико јој је тежак живот - написала је једна особа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".