Деа истиче да не воли да се пише о њеном приватном животу.

- Не волим што се пише о мом приватном животу, јер ја свој приватни живот не намећем. Није ми толико чудно, јер се ја понашам нормално, идем на пијацу, у продавницу. И лажне вести и тачне вести, па све је то посао - рекла је Деа у емисији ''Премијера'', а онда открила како се борила да дође до својих пословних циљева.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Blic

 

- Седела сам овде по 10 сати, била сам баш упорна. Сваког сам испитивала нешто. Била сам упорна и остварила сам свој циљ. Мислим да свако треба да своје жеље спроведе у дело упорношћу и радом на себи - каже водитељка, која је прокоментарисала и случај Новака Ђоковића у Аустралији.

 

- Ја мислим да треба да величамо Новакову храброст. Прво његову тишину, јер је сада најхрабрије да ћути. Видим да је свуда тема број један. Мислим да се и даље највише прича о Новаку, тако да је ово његова победа - рекла је Деа и открила са каквом је поуком изашла након тешке животне борбе.

 

 

- Свако јутро кад се пробудиш у свом кревету и идеш у свој тоалет и можеш да загрлиш особу коју у том тренутку желиш да загрлиш, ти си победник. То сам на тежи начин схватила, али мислим да би свако то требало да схвати.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".