Након скоро три године од саобраћајне несреће у којој су недалеко од Билефелда страдали, а Слободан Стојадиновић задобио тешке повреде, читав случај добиће свој судски епилог и то управо на крсну славу удовице краља фолка Гордане.

Рочиште на коме ће по први пут пред лице правде бити изведен Турчин Алсин Левент заказано је за 20. јануар, управо на Светог Јована.

Фото: Ненад Живановић

 

Читава породица Шаулић ће отићи за Немачку да би присуствовали суђењу које већ изазива огромно интересовање у јавности до те мере да је суд добио рекордан број пријава за акредитације представника немачких, али и медија из околних држава.

Ово ће бити први пут да ће се породица срести лицем у лице са човеком који је усмртио Шабана, а Гордана Шаулић је поводом свега овога изјавила:

- Верујемо у суд у Немачкој и надамо се максималној казни, али колико год да буде осуђен, ништа не може вратити нашег супруга, оца и деду Шабана нити умањити тугу и бол које осећамо. Две породице су завијене у црно и остају да живе са тим довека - рекла је Гоца.

Фото: Игор Маринковић

 

Подсетимо, Гордана и Шабан су били у браку 43 године, а једно приликом певач је отркио и да су једно време били разведени и да се он његовом Горданом женио два пута! Наиме, због некадашњих честих касноноћних провода, једном приликом сачекан је код куће речима: Ако ћеш ти тако, ај' ми да завршимо.

- Нисам мислио да ће озбиљно да схвати. Потпишем нешто, оно захтев за развод. Онда трчи, моли, ево ме кући, не идем нигде. Били смо дуго разведени, негде око 15 до 17 дана - објаснио је једном приликом Шабан.

Фото: Инстаграм принтскрин/ildasaulic

 

Читав албум "Кафанска ноћ" из 1985. године посветио је супрузи, посебно песму "Гордана", јер су у том тренутку били раздвојени.

У браку, Гордана и Шабан добили су ћерке Илду и Санелу, као и сина Михајла.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".