У наслеђе нам је оставио хитове који се и данас радо слушају, а на његовом гробу уклесане су речи због којих ће и најтврђа срца пустити сузу.

Када је сахрањен, на његовом надгробном споменику уклесани су стихове песме коју му је посветила другарица Сузана, а коју многи наводе као инспирацију за назив бенда. Никада није откривено због чега су за њега били толико посебни.

"Свако од нас неку своју причу има што у тами тишти, а путеве бира само кад је хладно, кад умори зима, слутимо је тужни на крилу лептира", гласе ови прелепи стихови.

Фото: В. Данилов

 

Бенд "Последња игра лептира" Неша је основао 1979. са другарима из комшилука. И пре првог албума само у Београду су имали више од 200 наступа.

Група се прославила песмама као што су "Јелени умиру сами", "Груди балканске", "Дечко, хајде 'олади", "Срце од меда"... Неша се разболео изненада, добио је тумор који лекари нису открили на време и који је потом метастазирао на плућа и мозак. Иако је после прве операције изгубио косу, наставио је да наступа са шеширом на глави.