Ђоковић је и даље незаобилазна тема у Мелбурну, па је тако Шпанац на конференцији за медије после свог меча морао да одговара на питање о српском асу.

- Да ли верујете да је Новак требало да игра Аустралијан опен ове године - упитала је новинарка Надала.

Шпанац се правио да није разумео питање, па се обратио преводиоцу. Потом је тражио од новинарке да понови питање, да би се затим и насмејао.

- Не знам. Не знам. Постајем прилично уморан због тога. Недељу дана је прошло када је победио на првом суђењу и било му је омогућено да тренира. Рекао сам да правда прича и да је то најисправнија ствар. И, ако је правда рекла да је његова виза у реду и да може да игра. Јуче је правда рекла другачију ствар. Ја нећу никад бити против онога што правда каже - рекао је Надал и додао.

- Друга ствар је шта је верујем лично. Идеална ситуација у свету спорта је да су најбољи играч света на терену и да играју на највећим догађајима. То је боље за спорт, без сумње. Да је Новак био овде и играо, то би било боље за све. Као што сам рекао на почетку, ја не могу да кажем другу ствар, јер верујем да је ствар сада врло јасна.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".