Романа  је средином 2020. године ухапшена у Бризбејну јер је са својим тадашњим дечком варала људе тако што је крала податке са њихових банковних рачуна.

Због тога је провела три месеца у аустралијском затвору, а своје искуство упоредила је са тортуром коју последњих неколико дана преживљава најбољи светски тенисер.

Фото: В. Данилов

- Шокирана сам овим што се Новаку десило, али нисам изненађена, јер сам и сама доживела тортуру аустралијских власти. Додуше, боље су се понашали према мени у имиграционом центру и у затвору него према Нолету. У тој земљи су такви закони да невин човек лако може да надрља - почиње Панићева причу за Информер и додаје да је она имала боље услове у затвору него Ђоковић у хотелу за мигранте.

Фото: AP/Paul White

 

- Не могу да верујем да су му тамо намерно ускратили основне услове живота, па чак и храну. Ја сам и у имиграционом центру и у затвору имала апсолутно све што сам тражила. Једино што ми је остало у лошем сећању јесте први сусрет са аустралијском полицијом. Сећам се да су били веома дрчни према мени. Они су такви, ако одлуче да те киње, наћи ће милион ствари које ће намерно искористити против вас - рекла је она за поменути портал. 

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".