Овај период биће обојен израженим емоцијама и осетљивошћу, што није ни чудо с обзиром на то да долази у Раку.

Пун Месец утиче на све знакове Зодијака, а посебно на ова четири:

ОВАН

Ово је период у коме ћете више него икада раније осећати носталгију, а присетићете се и тешких тренутака из прошлости. Покушајте да не утонете у сету, већ преиспитајте своју садашњост - чега то треба да се ослободите и какав вам то терет прошлости не да да напредујете? Ослободите свој животни простор за оно што заиста волите и чини вас срећним.

РАК

Ово је период у коме ћете коначно одморити од бриге о другима и посветити се себи! Пун Месец донеће вам самосвест и оснажиће ваша уверења и самопоуздање. Зато није тренутак да сумњате у себе или осећате кривицу, све што емитујете у овим данима вишеструко ће се појачати.

Фото: Профимедиа

 

 

ЛАВ

Обожавате забаву, али овај пун Месец од вас тражи да будете озбиљни и да преиспитате своје емоције и осећања. Дозволите себи да будете нежни и "меки", не обуздавајте своје емоције. Вашем емотивном делу потребно је да добије пажњу.

СТРЕЛАЦ

Овај период обележиће велика гужва и пуно обавеза у вашем животу. У свом том лудилу морате пронаћи времена да напуните батерије и опустите се. Ован пун Месец од вас буквално захтева да застанете и издвојите мало времена за размишљање. Фокусирајте на све оно што желите да промените код себе и почните коначно да радите на томе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".