Песму је написала Марина Туцаковић, а Оливер, који ју је компоновао, планирао је да је да Маји Оџаклијевској. Певачица, која је у то време врло успешно наступала на популарним "морским" фестивалима, била је одушевљена Мандићем и желела је да компонује нешто за њу. Његова певачка каријера тек је требало да почне, а окидач је била управо песма коју Маја - није снимила.

Фото: Архива Новости

 

 

- Мени није падало на памет да певам. Уопште ме није интересовало, за мене као музичара то је била деградација. Ја сам желео да будем клавијатуриста у џез-оркестру, открио је много година касније.

Снимио је матрицу, отишао у Сплит, у студио познатог продуцента Енца Лесића, и чекао Мају. Међутим, од ње ни трага, ни гласа... Заљубила се у једног сплитског гитаристу и није се појављивала. Но, истицало је време за боравак у студију који је требало да заузму други музичари, па је Енцо предложио Оливеру да он сними песму.

Фото: Архива Новости

 

 

- То је увреда! Где ја да певам! Сви ће ми се смејати. Јеси ли ти нормалан, шта ме наговараш да се брукам... - бурно је реаговао Мандић.

Ипак је отпевао песму и с њом се вратио у Београд. Није смео никоме да је пусти, а на Мају је био врло љут. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".