Они имају две одрасле ћерке, али то их није спречило да после растанка  престану да говоре ружне ствари једно о другом. Он причама да је она спонзоруша којој никада није било довољно новца и да му је отела децу, а она да ју је физички малтретрирао и кући довео другу жену.

Фото: Јутјуб принтскрин/РТС Луда ноћ - Званични канал

 

- Иван је знао да ме удари у неколико наврата. Али никада нисам ни покушала да му вратим. Схватила сам да не вреди са њим улазити ни у какву расправу. Био је прек по природи. Желео је да ме провоцира. Ћутала сам зарад мира у кући, како бих сачувала своје лепе зубе, нос, вилицу... Кад сам добила прву модрицу, трудила сам се да друге не испровоцирам, али их је било - рекла је она својевремено, док се он бранио:

Фото: Јутјуб принтскрин/ 24 минута са Зораном Кесићем - Званични канал

 

- Сваки пут када јој затреба публицитет, Марина је причала такве приче, а сви људи из јавног живота знају да се након одређеног времена памти само фотографија која нам је објављена у новинама. Иако то тада није било пријатно, све што се дешавало између Марине и мене сада се чини као добра забава - рекао је Иван и испричао своју страну приче како су се растали.

- Једног дана сам се вратио и затекао празан стан, јер је децу одвела без најаве, што ме је шокирало и погодило - испричао је Фирчи једном приликом.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".