Шинејд се тешко носи са смрћу детета, а једино је због њега желела да живи, написала је певачица на Твитеру.


"Одлучила сам да следим свог сина. Нема смисла да живим без њега. Све што дотакнем, уништим. Живела сам само због њега, а сада га нема. Уништила сам своју породицу. Моја деца не желе да ме виде. Ја сам ус*ана особа. А ви сви мислите да сам фина јер знам да певам. Нисам", написала је Шинејд.

Убрзо се извинила због својих речи.

"Жао ми је, није требало то да кажем. Сада сам са полицајцима на путу за болницу. Жао ми је што сам вас све узнемирила. Изгубљена сам без свог детета и мрзим саму себе. Болница ће ми помоћи на неко време. Али пронаћи ћу Шејна, ово је само кратко одлагање", поручила је неутешна певачица на Твитеру након неколико сати.

Она је и све своје пратиоце, али и људе добре воље замолила да се помоле за душу њеног сина и истакла да тренутно живи у паклу.

Фото: Профимедиа

 

"Грозан дан из пакла. Ако имате сувишних молитви, молим вас да једну од њих намените и за мог сина Шејна, светло мог живота", рекла је.

Певачица је већ молила помоћ пратиоце због ситуације са сином, који је побегао од куће пре три године. Није се појавио кући два дана, али тада 14-годишњак брзо је пронађен, био је на сигурном и здрав.

Шинејд је мајка четворо деце, након преласка у ислам узела је име Шухада Садакват, а већ неко време има проблема са психичким болестима. Њу живот није мазио, а 2017. је признала да је била жртва породичног насиља, да ју је мајка малтретирала, те да је и тада размишљала о самоубиству.

"Имала је собу за мучење и била је особа која је уживала да наноси бол другима. Морала сам стално да понављам како не вредим ништа и да сам ја нико, ако бих одбила то да говорим, онда би ме тукла", потресно је сведочење познате певачице.

Од мајке је побегла када је имала 13 година, а шест година касније мајка јој је погинула у саобраћајној несрећи. Певачица је у интервју рекла како је на исти пристала јер жели свима да каже да није луда него да је жртва породичног насиља.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".