Певачица је за Републику открила да се нико са естраде није сетио да јој честита.

- Нико од колега ми није честитао рођендан, нико ме није звао с естраде. Ту су ми моји фанови из Осијека, они воде мој фан-клуб, сваке године долазе, ту је моја снајка. Нисам имала никакве жеље, ја не славим рођендан. Раније сам их водила на ручак у неки ресторан, а ове године смо код мене у стану. Спремили смо сарме, печење. Ја сам правила супу, а снајка печење и сарму - рекла је певачица у једном даху.

Фото: Сарић С.

 

Она се похвалила и како је добила доста поклона које су јој донели фанови и пријатељи. Наиме, они су јој направили колаж с њеним сликама и сликама на којима је с колегама с естраде.

- Не бих ни знала какве слике имам, не бих знала да сам се сликала да ми они не донесу овако. Да немам фанове, не бих знала да сам Лепа Лукић. Ја сам рођендан славила у младости, сада га само обележим. Када ми је мајка била жива, имале смо традицију да негде одемо она и ја саме. Недостаје ми она када дође овај дан. Мислим да ћу и, када умрем, да жалим за мајком - рекла је слављеница, која је лагано гази девету деценију живота.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".