На месту овог стравичног догађаја неколицина шокираних грађана у неверици је гледала у породичну кућу где је син пресудио родитељима.

- О њему знам толико да се увек около возикао бициклом и био чудак. Када би му у лице погледали, видели би у најмању руку чудан, тупи поглед. Из погледа му се увек могло видети да само чека када ће направити неко ср..... О покојним родитељима мало знам, тек толико да су били дивни, породични људи и још радно способни. Волели су шетати заједно. Нисам чуо никакав пуцањ и могу само нагађати на који начин је то учинио својим родитељима. То је страшно и не могу веровати да се то догодило у мом крају- рекао је један млађи Пуљанин.

Фото: Д. Дозет

 

Увиђај у току 

Истарска полиција стигла је на место злочина око 16.15 часова када су и пронашли мртве особе у кући, а особа која се доводи у везу с том трагедијом налази се у полицијској станици. Реч је о 30-годишњем мушкарцу који је дигао руку на своје родитеље. Потпарол ПУ Истарске, Сузана Сокач на месту догађаја рекла је како ће се тек након завршеног увиђаја знати тачно време смрти, а о мотиву и начину убиства није говорила.

- Сумња се на насилну смрт, а више информација зна ће се по окончању увиђаја. Наложиће се обдукција тела након чега ће се знати време и узрок смрти. Сви су били у крвном сродству - рекла је Сокач.

Додала је да полиција није раније имала пријаве на тој адреси због нарушених породичних односа, али и то да је починитељ иначе познат полицији по одређеним поступцима о којима, због истраге није хтела говорити. Син је, како кажу комшије, живео у истој породичној кући, а његова сестра није живела на истој адреси. Појавиле су се информације међу мештанима тог насеља да се убиство догодило још синоћ, али полиција за сада није о томе говорила. Више информација биће ће познато у суботу. 

(24сата.хр)