Данина Јефтић била је удата за бизнисмена, којег је лудо заволела, а који је био са нашом познатом певачицом. Србија је брујала о њиховој љубави, а затим је уследио, како су домаћи медији описали, тежак развод од којег се популарна Роса из “Монтевидеа” једва опоравила.

Атрактивну црнокосу глумицу, Данину Јефтић публика памти као Тиркетову девојку из филма “Монтевидео, Бог те видео”, а она је доживела велики крах када је напустила Србију зарад љубави, па се потом развела од продуцента, менаџера и бизнисмена Александра Кукањца.

Фото: Н. Скендерија

 

Иначе, он је био у вези са нашом популарном певачицом Александром Радовић, али је њихова емотивна авантура била кратког даха, па је након раскида Александар упловио у везу са Данином, а Александра са Александром Зеремским.

Након више успешно реализованих улога, Данина је 2013. године решила да напусти каријеру због оснивања породице, на одређено време. Глумица се пред црквеним олтаром удала 2013. у Београду за менаџера и бизнисмена, а убрзо су добили сина Максима. Када је њихов син напунио 8. месеци, Данина и Александар спаковали су кофере и отпочели нови живот у Сиднеју, у Аустралији, где је, према писању медија, Данина и одрасла.

Фото: АТА имагес

 

- Свесно сам направила пуазу у глуми јер сам хтела да се посветим детету. Нисам могла да изаблансирам бригу о малој беби и снимања која трају 13 сати. Са осам девет месеци Максимових смо отишли у Аустралију да би кад већ не радим могли да уживамо, да боравимо на лепим плажама и уживамо у сунчаном времену. Желела сам да као мали упозна и енглески језик и да попут мене научи да се интегрише у различите културе - испричала је својевремено Данина.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danina Jeftic (@danina12)

Нажалост, њихова срећа била је кратког даха, те су се услед брачних проблема и несугласица, глумица и бизнисмен развели након годину дана брака, па се она вратила у Србију. Према тадашњем писању, Данина је оцу свог детета и бившем мужу забранила да виђа Максима.

 

Након паузе Данина се вратила свом глумачком позиву, па је можемо видети у многобројним телевизијским остварењима као што су: "Игра судбине", "Клан", "Камионџије", "Дођи јуче" и "Азбука нашег живота".

(Блиц/Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".