Креаторка када год се огласи на друштвеним мрежама са неке егзотичне дестинације никога не оставља равнодушним, па је тако и случај са њеним најновијом објавом из топлог Дубаија.

Маријанин стајлинг многи желе да рекреирају, што и већини жена може поћи за руком и далеко економичније - одабиром приступачних брендова који подсећају “високе брендове”. Ипак, оно што је мало коме доступно, јесте аксесоар који креаторка носи на летовању.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

У питању је ташна реномираног француског бренда “Хермес”, која вреди вртоглавих 15 хиљада евра. Будући да је у питању модел “Constance” за који постоји листа чекања, цена овог тренди асесоара на “сивом тржишту” достиже и већу цену од продајне. Спекулише се да ове торбе држе вредност више него злато, а с озбиром на то да је Маријанина торба од егзотичне коже ноја, врло је могуће да је уникат, те да је за њу посебно направљена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Чак и када носи нешто изузетно скупо и ретко, то обично падне у други план, будући да је у центру пажње креаоторкина харизма и широки осмех, а многи се не би усудили да ову торбу понесу у лежерном дневном издању.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".