Емисија је атрактивног, провокативног карактера, неуобичајена за наше телевизије - али је и његов специфични шарм и начин вођења и те како имао удела у стицању популарности. Данас, Ноле се и даље међу Србима често помиње, предмет је бројних шала, како у друштву, тако и на интернету, а готово да и немамо информација о томе шта се догађа са њим. Пре неколико година, сазнали смо да се Ноле бави маркетингом, и то у Немачкој.

За све оне којима његов шарм недостаје, доносимо најзанимљивије делове интервјуа које је Ноле дао "ТВ Новостима" далеке 2004. године, када је његова емисија била у јеку популарности.

"Почетком септембра емисија ТВ Кошаве 'Фантастик еротика' прославила је трећи рођендан. Критикован и хваљен, омиљен и омражен, Новица Митровић, алиас Ноле, наставља да фура свој фазон намигујући са екрана и поздрављајући своје сексомане, уз поруку 'воли вас ваш Ноле' (што такође понеког иритира). С почетка је на Кошави радио вести, све док некако није успео да убеди власника телевизије да је он ипак предодређен за забавни програм.

Фото: Архива ТВ Новости

 

 

- Желели смо да направимо еротски ТВ магазин који је необичан, другачији и за сада смо једини у Србији - каже Ноле на почетку интервјуа.

Како вас људи доживљавају?

Пре неки дан пролазио сам градом и чуо две баке, које су ишле подруку, како коментаришу: Ево га онај ћелави са телевизије Кошава. То ми је било симпатично, окренуо сам се и насмејао. Има и реакција типа: ти ћеш мене да учиш о сексу. Али, док коментаришу једни овако, други онако, то је добро.

Сматрају ли вас неком врстом специјалисте за секс?

Ако мислите да га ја нечему учим, то није тачно. Нисам измислио рупу на свирали, само говорим о тој рупи сасвим отворено. Значи, никакав специјалиста, никакав "др", "мр" и слично. Само просечан сексоман.

За шта сте школовани?

По струци сам машинац.

Фото: Архива ТВ Новости

 

 

Знају ли људи да сте породичан човек?

Не знам да ли знају, вероватно се питају да ли сам нормалан. А имам сасвим нормалан живот и породицу, које јасно одвајам од посла који радим.

А како породица реагује на ваш посао?

- Отац ми је рекао: Ти, сине, треба да будеш понос татин. А мама: Добро, сине, ако мораш, то је твој посао. Ако не правиш ником ништа лоше, ОК. У комшилуку је кренуло класично: Боже, шта ли је родила, али се променило. Сада ме позивају на кафицу, на сок, па може један поздрав, да ли имате нешто ново, да ли имате нешто из Будимпеште, како је било у Будимпешти...

А шта каже супруга?

Веома је фина и разумна особа и подржава ме у свему. Одличан је и критичар. Наравно, увек постоји здрава доза љубоморе, са једне и са друге стране.

Како долазите до еротских видео-клипова?

- Добијамо их од колеге са телевизије Берлин. А неки прилози које овде урадимо емитују се у Швајцарској или Немачкој.

Зашто се овде не снимају еротски прилози?

- У принципу, наше девојке су стидљиве.

На крају интервјуа, Ноле је замолио новинарку да упути поруку читаоцима:

- Добро се забавите и еротику посматрајте на здрав и нормалан начин.

* Нпортал.рс због вас даје нови живот текстовима из богате новинске архиве "Новости", а овај чланак је изашао у "ТВ Новостима" 29. септембра 2004. године. *

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".