Наиме, Интернетом је кружио снимак на ком се види како Милица отима дечку из публике телефон и баца га, а то је учинила јер је он покушавао да јој стави телефон испод сукње и снима је.

Тим поводом она се огласила на свом Инстаграм профилу, а подршку јој је пружила и колегиница Сања Вучић. 

Фото: Инстаграм принтскрин/sanjalilwolf

 

- Небројено пута се десило и сваки пут сам на микрофон рекла. Мора да постоји доза васпитања и поштовања. Недопустиво - написала је она испод поста Милице Павловић и добила многобројну подршку фанова.

Милица Павловић у свом обраћању на друштвеним мрежама, јасно је ставила до знања да инцидетни овог типа не смеју да се догађају и да би опет исто урадила, отела момку телефон и бацила га, јер је бранила своју част.

Фото: АТА имагес

 

- Упозорила сам га једном, упозорила сам га други пут. Трећи пут сам реаговала. То што сам женско у хаљини и налазим се на сцени не значи да не заслужујем основно поштовање . Згрожена сам и разочарана како неки мушкарци третирају жене, као и да без блама и упркос упозорењима мисле да је потпуно нормална појава да "покушавају да им се завуку под сукњу" и да би ми вероватно требало да будемо срећне и да се осећамо пожељно због тог геста. Не смем да замислим кроз шта све девојке пролазе у изласцима и како их третирају овакви мушкарци, јер ово је један вид се***лног злостављања на које нико нема баш никакво право. И да поново бих без размишљања урадила исто. Поново бих узела телефон и бацила га у намери да заштитим себе и своје достојанство и да покажем таквим мушкарцима да је то што раде срамно, недопустиво и заслужује сваку осуду.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

- Девојке главу горе, супроставите се оваквим мушкарцима и покажите им где им је место. То што смо нежнији по не значи да смо осуђене да трпимо и толеришемо овакво понашање - написала је Милица Павловић у свом саопштењу за јавност.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".