Све се одиграло крајем децембра прошле године, а овај несвакидашњи случај, који је имао срећан епилог, узнемирио је не само родитеље већ све мештане тога краја.

Змијар Мићо Пантић из Модрана код Бијељине, који већ деценијама исцељује оне који се нађу на путу шарке, поскока и других отровница, за "Глас Српске" је испричао да су била отворена улазна врата куће.

Фото: Профимедиа

 

 

- Змија је кроз ходник ушла у собу, а затим и у корпу у којој је беба спавала. Она неће ујести дете, али ју је привукло то што беба мирише на млеко - рекао је Пантић.

Испричао је да су по њега дошла два дечака, која су му усплахирено саопштила да се на беби налази змија.

- Ја сам на прву мислио да се шале, али сам ипак отишао. Када сам ушао у собу, угледао сам голему змију, дужу од 180 центиметара. Узео сам је и однео преко реке и бацио да остане жива - вели Пантић.

Фото: Профимедиа

 

 

Змије у децембру, како каже, одржало је топло време па нису ни имале времена да се сакрију.

- Чим сунце изађе, мами их вани. Сад се стање мало умирило како је захладило, али било је неколико уједа током децембра. Две жене је из сламе уела змија за руку, док је једну ујела из канте са дрвима која је преноћила напољу. Долазио ми је и један мушкарац којег је змија ујела за ногу - испричао је Пантић по чију су помоћ долазили људи који живе и преко границе, јер серума почесто мањка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".