Сашка је разговору за "24седам" открила да она и Ђорђе већ живе заједно, али и како се слаже са његовим и Нолетовим родитељима, Јеленом, децом, како ју је Ђорђе освојио и како је гледала на Ђоковиће пре него што их је упознала, ко ју је више очарао - "мама Дијана" или "тата Срђан".

- Много ми је жао што се ово десило Новаку. Он је тренутно светски херој и његова битка је у вези са слободом, људским правима која покушавају да му одузму. Он је човек који мисли својом главом. Ми смо ишли заједно сви у Марбељу за новогодишње празнике и свакодневно смо пратили његове тренинге - започела је Сашка.

 

- Рекла бих да спорт којим се он бави, треба у блиској будућности да се зове по њему. Његово име све и говори. Он је Новак, револуционар, уноси нове ствари у нови свет, а тиме и овим делом које тренутно чини то и показује. Он има толико леп ударац, атрактиван је играч, милина га је гледати док ради оно у чему је најбољи. Није ни чудно што је на том месту на ком и јесте.

- Осим што је велики професионалац у послу, он је диван отац. Колико је посвећен на терену, тако је и код куће када је са својом женом, децом, породицом. Они су покушали да покваре његов ритам. Неколико дана је живео у нехуманим условима, не храни се по свом менију. Он је алегричан на глутен, зна колико му то доноси здравствених проблема, није имао услове за тренирање, а знамо колико је то њему значајно.

- Самим тим што је јуче добио пресуду суда у своју корист, и ако оде на Аустралијан Опен, он ће одбранити трофеј. Тога се они и плаше и тога су свесни. Сваки час листам вести по порталима, али мислим да ни сам Новак не зна шта ће бити, а остало је релативно мало времена.

 

 

Ко је највише на вези са Новаком?

- У контакту је највише са Ђорђем, ту је и Јелена, наравно. Они имају заједнички чет, ту разматрају све опције. Цела породица је потресена. Мама Дијана је дивна жена. Њу и када видите преко фотографије, ако је нисте упознали, она је чиста емоција. На њеном лицу пише да је добар човек. Њу обожавам, стварно је волим, баш је дивна. Тата Срђан је баш стабилан човек, прави је лидер, он је заштитник. Из те чињенице, он је темпераментан, али не из лоше намере, он само брани своје дете, као што би и сваки родитељ.

Ђорђу је такође све тешко пало. Шта ти каже када сте у четири зида?

- Много сам поносна на њега. Данима не спавамо, не једемо, он је момак који има 26 година, а када га слушате како прича и како размишља, пробуди вам се онај осећај да сте захвални што га познајете. Велики је емотивац, али је борац. Ни случајно немојте да помислите да дирате људе које он воли. Велики терет је на његовим леђима, али он се не жали. Живим са њим, и никада се није пожалио да му је нешто тешко, све ће урадити за људе које воли.

- Мислим да су Дијана и Срђан направили озбиљно добар посао и мислим да би након свега њих двоје требало да напишу књигу за родитеље како да поступају са својом децом, како деци давати подршку и ветар у леђа. Оно што су они урадили не само за Новака, него за сву тројицу, то би требало имати у писаном формату.

Ко од њих је најтеже поднео ову ситуацију?

- Тешко је рећи. Свако има свој вентил како подноси неке ствари и како излази из негативних ситуација. Они су као породица доста подељени и свако има своју улогу у овој ситуацији. Дијана је чист емотивац, опет Ђоле је ту да смири све, а Срђан је ту да пробуди масу, он је лидер, као што сам и рекла. Кад он нешто каже то оде далеко.

Да ли си у контакту са Јеленом? Како се она носила са непријатностима?

- Новака сам брзо упознала и његову Јелену и децу, предивни су људи. Он је човек који је број један у свету, а када је са својом породицом, он је један Новак Ђоковић, син Дијане и Срђана и брат Марка и Ђолета. Има дивну енергију, шири позитивне мисли и не штеди у томе. Они су свакако уз Нолета. Непрестано се чују, не знам колико су деца упућена у све то. Тара је веома мала, Стефан је јако паметан дечак, могуће да је нешто схватио, али ја немам те информације. Сви се трудимо да дамо подршку Новаку.

 

 

Какво си мишљење имала о породици Ђоковић пре него што си готово постала део ње?

- Сматрам да свако ко негује праве вредности и воли тај породични живот, да им је породица Ђоковић асоцијација за љубав, слогу, поштење. Свакодневно сам са њима, они нису од оних који би правили фејк ситуације. Никада нису у фазону "дај да окачим слику". Они то све раде тајно, а увек су заједно. Стварно живе љубав.

- Много ми је драго што сам са њима, што сам упознала Ђолета, мислим да је то велика судбина када смо он и ја у питању. Што се тиче породице, ствано су ме лепо прихватили, буквално сам их све упознала јако брзо. Генерално, наша веза је ишла брзим током. И моји родитељи су упознали Ђолета, негујемо праве вредности.

Због чега сте годину дана крили љубав?

- Сад тек када је откривено да смо заједно, драго ми је што смо крили. Сматрам да ако је љубав права, да није потребно да причаш о томе, да објављујеш фотографије, да пишеш цитате, јер онда ту нешто не штима. Ми се нисмо крили, ми смо се свугде кретали, само нашу причу нисмо подизали на ниво да сви знају. Ми смо баш уживали у вези, уживамо и сада и наставићемо тако. Бавим се јавним послом, Ђоле је јавна личност, његова породица је на удару свега.

- Градила сам своју причу, од Ђолета сам имала подршку у сваком сегменту свог живота, није ми било потребно да се медијски прича о мени, јер већ неколико година имам свој пут и не бих волела да ми се отварају нека врата, да добијам послове због Ђолета, а ни због његове породице. Постоји више разлога због којих смо крили везу, али пре свега да бисмо сачували љубав што дуже од очију јавности.

 

Како сте се упознали ти и Ђорђе, чиме те је освојио?

- Не бих откривала нашу причу, али било је прелепо, романтично и баш у његовом маниру. Неке ствари бих задржала за нас, јер баш имају вредност.

(24седам)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".