Партнер 47-годишње манекенке Лиор Битон објавио је на Инстаграму да се Џена налази у болници јер се "не осећа добро", а њено се стање погоршало до те мере да није могла ни да хода. Такође је објављено и да се није вакцинисала против короне и да то није реакција на вакцину.

- Хеј, људи, прво желим да вам се свима захвалим на свој љубави и подршци коју сте ми послали у порукама. Видела сам вас све и ценим то. Лекари сумњају да је реч о Гилен Бареовом синдрому и започели су ИВИГ терапију. Тренутно сам у болници и ту ћу и остати док се не заврши терапија. Надам се да ћу ускоро ићи кући. П.С. Нисам се вакцинисала против короне или било чега другог. Ово НИЈЕ реакција на вакцину. Хвала вам на бризи - написала је Џена у опису фотографије објављене из болнице.

Након тога је њен партнер преузео надзор над њеним Инстаграм профилом и обавестио обожаваоце о томе како се Џена осећа. Рекао је да је 'неколико седмица повраћала' и да су је послали кући док је чекала резултате испитивања. Тада јој се стање додатно погоршало.

- Вратила се кући и није могла да хода. Мишићи у ногама били су јој јако слаби па није могла да оде до купатила. Пала је на под па сам морао да је подигнем и однесем у кревет. А онда јој је у периоду од два дана постало још горе, ноге су јој отказале и више није могла да хода - испричао је њен партнер, који ју је одвезао натраг у болницу где су је снимили на магнетној резонанци, те се сада чекају даља упутства лекара.

Џена Џејмсон била је једна од 'краљица' порно индустрије, али се тим послом више не бави. Еротске филмове почела је да снима 1993. године и била је сместа примећена. Једном приликом је признала да је порнографијом почела да се бави из освете за прељубу свог тадашњег дечка, тату мајстора Џека. Управо он јој је направио тетоважу два спојена срца на задњици, по којој је била позната.

У својој књизи открила је да је била жртва групног силовања када је имала свега 16 година, а друго силовање се догодило такође кад јој је било 16 и тада се наводно радило о Џековом ујаку, али он је то демантовао. Била је овисница о ЛСД-у, кокаину и метамфетамину, а због раскица са Џеком имала је проблема и са килажом те је смршала на свега 34 килограма.

Касније се декларисала као бисексуалка и тврдила да је мимо сета спавала са 100 жена и 30 мушкараца. Касније се ипак декларисала као хетеросексуалка, иако је признала да јој је најбоља веза била с колегиницом Ники Талер. Џена се удавала два пута - први пут за колегу и власника порно компаније Бреда Армстронга. С њим је била у браку 10 недељ, а развели су се 1997. године. Други брак је трајао три године, а овога пута, супруг јој је био власник једног порно студија, Џеј Грдин. Током њиховог брака све филмове за одрасле снимала је само са њим, а тада је сазнала и да болује од рака коже. Успешно га је уклонила операцијом, а после тога је и побацила, те више није могла да затрудни. То је довело до њихова развода.

Године 2006. упознала је Тита Ортиза, бившег ММА борца. Са њим је добила близанце три године касније, али су се растали 2013. Потом је срећу пронашла са Израелцем Лиором Битоном са којим је 2017. добила ћеркицу Бател Лу, а због њега је прешла у јудаизам.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".