Прво основно јавно тужилаштво у Београду предложило је недавно суду да Тошићу продужи хитну меру забране приласка и комуницирања са супругом Јеленом Карлеушом. Према последњим информацијама, тужилаштво ће извршити и додатне провере у вези са овим случајем преко Центра за социјални рад.

Будући да је и у протеклом периоду на основу Карлеушиних изјава могло да се претпостави и наслути да у њеном браку са Тошићем постоје проблеми, у јавности је почело да се спекулише и о евентуалном разводу.

У случају развода, Јелена би могла да добије велику количину новца, толику да не би морала да ради до краја живота, ако је судити по цифрама које су се помињале у домаћим медијима током претходних година, пише Курир.

Фото: АТА имагес, Фото: Инстаграм принтскрин/duskotosic

 

 

Најчешћи је случај да брачни другови све што су стекли током трајања брака - деле на пола. Тошић је, као успешан фудбалер, зарађивао велике суме након ступања у брак са Карлеушом.

Најпре је играо за репрезентацију Србије, да би потом прешао у Црвену звезду, а онда и у турски клуб Генчлербирлиги. Поред осталих клубова, Душко је највећи успех као и зараду остварио у турском клубу Бешикташ у којем је играо од 2015. године до 2018.

Према писању медија, за ове три сезоне у познатом клубу, Тошић је зарађивао 1.250.000 евра годишње, што је повишица у односу на дотадашњих 900.000€, а имао је и бонусе од 4.000 евра за сваки одиграни меч. Након великог успеха у овом клубу, Душко је прешао у кинески - Гуангџоу Р&Ф, где је био још плаћенији. Зарађивао је 5.800.000 евра по сезони, како су писали домаћи медији, и тиме је постао најплаћенији српски фудбалер.

Фото: АТА имагес

 

 

Када би се сабрали само новчане приходе из ова два клуба, не узимајући у обзир претходну зараду, бонусе, премије, као и издатке за клуб, менаџере и остале трошкове које је фудбалер сигурно имао, Душко Тошић је у периоду од 2015. године, па до 2020. зарадио око невероватних 18 милиона и 750 хиљада. По тој претпоставци, Јелени би требало да припадне пола од ове суме новца, што износи нешто више од девет милиона евра!

Брачни пар Карлеуша-Тошић поседује и неколико некретнина и аутомобила, који би се у случају да се разведу, могли делити на равне части. Пре 3 године, медији су објавили да је брачни пар купио вилу од Драгана Стојковића Пиксија, која се налази на Дедињу, вредну око 3 милиона евра, коју и даље уређују, док живе у луксузном дому у Лисичјем Потоку. Спекулисало се и да је 300.000 евра издвојио за вилу на Врачару, међутим, пар никада о имовини није говорио јавно. Осим тога, уколико ћерке познатог пара припадну мајци, Душко би требало да Јелени за њих плаћа алиментацију у висини новца коју договоре.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".