Једну је поставила у дневни боравак, а другу у спаваћу собу. Када је прегледала снимке, имала је шта да види. Њен станодавац је кришом долазио у стан, иако зна да она то не воли, ушао у спаваћу собу и потезом згрозио многе - мирисао је њену постељину!

@tyishamacleod Let’s just say, I’ll be moving and getting out of my lease! Like for part 2! #creepy #landlordsfromhell #pt1 #foryoupage #canada🇨🇦🇨🇦 ♬ Oh No - Kreepa

Вратио је јастук и покривач на место, запутио се према излазу, а баш у том тренутку наишла је пријатељица 24-годишње станарке са којом се договорила да ће бринути о мачкама док је нема.

@tyishamacleod I did contact police and I will be pressing charges!. Did I mention!? He went in my place multiple times while I was away! 😫Like for pt3 #foryoupage ♬ original sound - Tyisha Macleod

Изненађеној пријатељици власник стана је рекао да је дошао да провери мачке и да им да храну - не знајући да је то управо њена обавеза.

Меклеод је снимке објавила на ТикТоку и открила да је случај пријавила полицији. Нагласила је и да ће се одселити првом приликом јер ово није први пут да је станодавац свратио док је нема.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".