Овога пута старлета се на друштвеним мрежама похвалила наруквицама, прсетном познатог светског бренда који наводно нису оригинал.

Сада се огласио познати власник златаре за "Курир".

- Тридесет година држим златару и ова девојка рекламира накит који није оргинал. То се види из авиона. Наруквица коју је снимила је копија и то најлошија која постоји. Вредност овог асесоара за жене је далеко мања и може да се купи у радњама које продају фејк робу у Турској. И кутије су само верна копија. Претпостваљам да само жели да се похвали јер верује да људи у нашој земљи не разликују оригинал од копије - тврди познати златар чије име и презиме је познато редакцији "Курира".

Ово није први пут да Ана екламира фалш робу. Она је раскринкана захваљујући немачком Инстаграм профилу Муницхwристбустер, који се бави ловом на лажњаке. Они су, подсетимо, објавили њену фотографију са лажним сатом "ролекс сабмаринер халк", чија је цена око девет хиљада евра. Ипак, ова страница тврди да боја њеног сата није иста као на оригиналу и да је то довољно да се схвати да је у питању лажњак.

Али то није све. Бившој задругарки је у априлу прошле године пресео одмор у Дубаију јер је при повратку у земљу била на саслушању у полицији. У акцији МУП-а Републике Српске "Вектор" тада је ухапшено девет особа, за које се сумња да су преко друштвених мрежа са лажних профила преварили на стотине људи, наводећи их да им шаљу новац за наводно проверено клађење и такозване сигурне дојаве, а један део наше естраде умешан у све то. Сумњива лица која су се крила иза оваквих профила бројним јавним личностима давала су позамашне суме новца да их рекламирају на друштвеним мрежама, а међу познатима се нашла и Ана Кораћ. Она је тврдила није знала ко су људи које је рекламирала путем Инстаграма.

Иако је недавно изјавила да је променила начин живота и упловила у мирну луку са новим дечком којем жели да роди девојчицу, а који јој је купио новог џипа од 150.000 евра, Кораћева нема меру у рекламирању фејк ствари на друштвеним мрежама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".