Познато је да пријатељства која се стекну у средњој школи и на факултету често остају за цео живот, али и да неретко доводу до кумства. Добар пример томе јесте брачни пар Војин Ћетковић и Слобода Мићаловић, којима су венчани кумови управо колеге глумци Никола Ђуричко, који тренутно живи и ради у Америци, и Наташа Нинковић.

Наташа и њен супруг Ненад Шаренац, као и Слобода и Војин, не крију да одржавају прелепо пријатељство чему сведоче честе слике ова два пара на којима су сви увек насмејани. Оно што је поред свега њима такође заједничко, јесте да и једни и други имају близанце. Наташа и Ненад имају два сина, Матију и Луку, а Слобода и Војим две ћеркице, Милу и Веру.

Иначе, Слобода Мићаловић и Наташа Нинковић сврставају се међу најлепше српске глумице, а поред доброг изгледа, ове даме се могу похвалити бројним улогама у филмовима, серијама и позоришту. Њих две не крију свој диван однос, који је из пријатељског прерастао у духовну везу. Неретко објављују заједничке фотографије на својим Инстаграм профилима, испод којих можемо видети само коментаре хвале њихових фанова.

“Две најлепше глумице”, “Лепе жене”, “Не зна се која је боља, у сваком смислу” - само су неке од дивних речи упућених глумицама.


Да се “класићи” Војина Ћетковића добро држе, иде у прилог то да је он и крстио Наташиног сина, али и чињеница да је Нела Михаиловић венчала Нинковићеву.

Оно што је јавности мање познато јесте да су такође и Војин Ћетковић и преминули Небојша Глоговац били кумови.

Фото: Зоран Јовановић

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".