Наиме, Јура је био фронтмен групе Азра и као што је природно, био је у центру пажње на сваком наступу, а многи сведоци тврде да је управо Џонијева љубомора била главни виновник сукоба. Ево занимљивог сведочанства о њиховом последњем заједничком концерту:

Фото: Каменко Пајић

 

- Сећам се тог концерта. Џони несретан буљи у под и свира гитару, а Јура је центар пажње. Наравно да је то пукло. Јура је са том екипом направио Филм и кренуо у причу која се зна, а Џони је остао сам на улици. И ту неко време се ми дружимо након војске. Он ти је већ тада имао ваљда 50 песама које су се касније појављивале на албуму у којекаквим варијантама. У то време је скоро свака била неки лагани полусевдах - изјавио је својевремено за медије Хусеин Хасанефендић Хус, оснивач групе "Парни ваљак".

Џонијева страна приче, везује се за уметнички квалитет и кредибилитет Јурице Стублића. Као што је познато, Штулић није дао много изјава за медије, али је своје мишљење о свом бившем колеги описао у песми "Рол овер Јура". 

Текст песме заправо указује на егоцентричност фронтмена "Филма", и његову музичку неумешност. "Све би дао да се прослави, ту нема тајни. Да га жене лијепо гледају, да постане главни. Има доста година, свирка му је задња прилика..."

Које је ваше мишљење о овом сукобу? Напишите нам у коментаре!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".