Стравични случај догодио се 30. децембра, а ванбрачни супружници ухапшени су одмах. Притвор им је одређен 1. јануара због сумње да су извршили насиље у породици.

Лагали да је пала

- Чланови породице у којој је малолетница живела пријавили су полицији да је она умрла након што је пала с мердевина. Кад је полиција стигла у кућу, испоставило се да је претучена. Мртвозорник је изнео исто мишљење, што је потврдила и обдукција - каже извор Курира из истраге: - Сумња се да је брачни пар, свекар и свекрва, током 2021. године свакодневно тукао несрећну М. К., и то у толикој мери да се она у раним јутарњим сатима претпоследњег дана прошле године угушила сопственим желудачним соком и крвљу.

Дошла у Паланку кад се удала

Како Курир незванично сазнаје, убијена малолетница није из Смедеревске Паланке. - Она је у Паланку дошла из другог места када се удала за њиховог сина, који такође има 16 година - каже извор.

Како каже, девојка је имала бројне повреде по читавом телу. - Она је упала у стање шока јер је била потпуно исцрпљена и од последица батинања је потпуно искрварила, управо због тога почела је да повраћа и угушила се - објашњава наш извор из истраге.

Одређен притвор

Ухапшени супружници саслушани су у Вишем јавном тужилаштву у Смедереву. - После њиховог испитивања предложен је притвор, који је судија одобрио. А. А. одређен је притвор због утицаја на сведоке, могућности да понови дело и узнемирења јавности, а његовој супрузи због утицаја на сведоке и узнемирења јавности - каже извор и додаје: - У наставку истраге биће испитани сведоци и обављена потребна вештачења.

(Курир.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".