Саша и Сузана, подсетимо, имају ћерку Александру и сина Данијела, ког је Јовановићева добила у првом браку, али га је Поповић прихватио као своје дете.

Фото: Петар Милошевић

 

- Деца су одраз у огледалу вас самих, а Сале и ја смо класичан пример да је то тако. Усадили смо им ту скромност, поштени су, вредни, нису алави, нису жељни ничега, а могу да имају све. Али ми нисмо ишли тим путем да све мора да буде бајно и сјајно, да имају све најбоље. Ишли смо контра, све природно и нормално, једноставно, чак су ми и они сами наметнули, када је куповина гардеробе у питању, уопште не гледају брендове - истакла је певачица за "Еспресо", додајући:

- Не, они воле и носе једноставне ствари, младалачке које могу себи да приуште, а нису скупе и увек после кад се износи ми то поклонимо.

У причу се укључио и сам Саша, осврћући се на недавну прославу рођендана њихове мезимице, који је прошао без велике помпе.

- Наравно да смо поштовали жељу наше Александре, јер је био реч о њеном рођендану. Она има своје другарице, свој круг пријатеља и Сузана и ја поштујемо њену жељу да се не експонира јавно. Путује, дружи се, слави на свој начин, апсолутно се понаша као и много других двадесетдвогодишњака на овом свету.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".