Скраћено радно време у четвртак биће и у свим престоничким тржним центрима који ће бити отворени само до 18 часова. Возила јавног градског превоза саобраћаће по недљном реду вожње у петак, док се истог дана у престоници неће наплаћивати ни услуге паркинга.

ПРОДАВНИЦЕ И ТРЖНИ ЦЕНТРИ

Трговински објекти и тржни центри биће затворени за све псоетиоце у петак на дан Божића. Радно време на Бадњи дан биће скраћено, па ће продавнице радити до 18 часова. Током викенда, тржни центари и трговински објекати радиће уобичајено до 22 часа.

ГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ

Зелене пијаце на Бадњи дан ће радити од 6 до 19 часова, док ће 7. јануара већина бити затворена. Планирано је да пијаце "Земун", "Баново брдо", "Беле воде" и "Душановац" на Божић раде скраћено до 14 часова. Отворени тржни центар - Нови Београд неће радити у петак, као ни цветна пијаца у ТЦ "Крњача".

ПРЕВОЗ И ПАРКИНГ

Градски превоз ће у петак, на дан Божића саобраћати по недељном реду вожње, док ће у данима викенда важити план који је предвиђен за те дане. ЈКП "Паркинг сервис" неће наплаћивати паркирање у зонираним деловима града 7. јануара, док ће гараже радити по стандардном режиму, као и служба за пренос возила. Од суботе, наплата и контрола паркирања у зонираним деловима града, као и сви шалтери, радиће по уобичајеном радном времену.

АПОТЕКЕ

Укупно пет апотека "Београд" ће, као и ранијих година, на Бадњи дан и Божић, примати купце 24 часа. Односно оне апотеке у Немањиној 2 и Краља Милана 9, у Земуну у Главној улици 34, у Булевару маршала Толбухина број 30 у Новом Београду и у Лазаревцу у Улици др Ђорђа Ковачевића 27.

ПОШТА

У ПЕТАК дежураће само Главна пошта у Таковској 2, као и испостава на аеродрому Никола Тесла. Филијале које имају целодневно радно време у четвртак ће радити до скраћено до 17 часова. Од суботе све филијале ће радити по стандардном редном времену.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".