Фолк дива је у 2021. бележила 40 година професионалног бављења музиком, али и 30 година складног брачног живота са бившим тенисером и бизнисменом Слободаном Бобом Живојиновићем. Признаје да су јој та два важна догађаја обележила ову годину, али и бројна путовања.

- Ово су озбиљни јубилеји и да није било професионалне паузе коју нам је донела пандемија с короном, не бих могла да сумирам ствари које сам урадила, да будем посвећена деци, породици и Боби - рекла је певачица и додала:

Фото: Д. Мишић

 

- Ми смо у браку 30 година, али сав тај период био је проткан са много путовања и физичке раздвојености. Разумевање је суштина опстанка једног брака. Када имате радну паузу која траје пуне две године, онда можете да уочите шта сте направили у животу, шта је било феноменално, а шта су били пропусти. Ниједна велика каријера се не прави ако не живите за то и не жртвујете себе. Срећна сам што је то било компатибилно баш с Бобом. Били смо подршка једно другом у пословним циљевима, а када се одмарамо и уживамо, посвећени смо на обичан и људски начин - објашњава фолк дива.

За каријеру коју ће ретко ко моћи да надмаши Лепа Брена тврди да су пресудне биле песме, али и њен несвакидашњи имиџ који су чиниле кратке хаљине и шљокичасте сукњице с ресама.

Фото: Алекса Станковић

 

- Мислим да сам се потрудила да моје песме постану евергрин, а много њих ће остати, као што ће мој лик и дело остати запамћени по својој грандиозности, лепоти, креативности и позитивној енергији. Не могу да кажем по сексепилности, али свакако по латентној еротици. То је била лепа и слатка еротика која никоме никада није сметала - каже Брена.

Иако је током прошле године Гранд продукција, чији је била оснивач, продата и променила власника, Лепа Брена коментарише зашто јавност њу и даље везује за ову компанију.

Фото: АТА имагес

 

- Драго ми је што се Гранд још увек везује за моје име. Ипак сам ја тамо била са својим ликом, именом и делом и веома добро сам чувала и презентовала кредибилитет те куће. Гранд је био и остаће наше дете које има 21 годину, и данас је то једна зрела и стабилна компанија која има добре темеље и разрађену организацију, а надам се и нове стратешке циљеве. За Гранд сам емотивно везана и бићу ту за било какву професионалну помоћ. Важно ми је да знам када снимам албуме да сам у домаћинској, пријатељској и професионалној кући - рекла је она.

Фото: Петар Милошевић

 

Без обзира што је прошлу годину обележила тешка ситуација, Лепа Брена је оптимиста и од нове очекује само лепе ствари.

- Сви знамо каква је била 2021. година, али било је у овој земљи и на овим просторима и много горих година, тако да сматрам да ће доћи нова и свежија која ће нам дати нове шансе да радимо оно што волимо и да се дружимо с онима које волимо. Да можемо да загрлимо и пољубимо оне које волимо, а онима које не можемо направићемо нове песме да бисмо и са њима били у складу и хармонији - рекла је Брена.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".