- Обоје смо желели децу. Имала сам само 22 године кад сам открила да имам проблем да затрудним, па сам отишла у болницу “Народни фронт” на вантелесну оплодњу - присетила се Цеца.

Фото: Архива Новости

 

 

- Мој покојни супруг ме је подржао и учествовао са мном у комплетном програму, иако је било евидентно да он није имао проблем, будући да је већ имао седморо деце - испричала је певачица за "Телеграф", која је 1995. родила сина Вељка, а три године касније и ћерку Анастасију.

Фото: Архива ТВ Новости

 

 

Идила је прекинута када је Жељко убијен 15. јануара 2000. године, у тадашњем хотелу “Интерконтинентал”.

- То је за мене најгори и најтежи тренутак у животу. Трудила сам се да те трауматичне слике потиснем, али и данас су ми пред очима. Тешко ми је да говорим о убиству оца моје деце. Жељко је свакодневно присутан у нашим животима, често причамо о њему. То је човек који је обележио мој живот - признала је Цеца.

Фото: АТА имагес

 

 

- Жао ми је што га Вељко и Анастасија не памте. Они су били бебе када су остали без њега, Таса је имала годину и по дана, а Вељко три. Погађа их када прочитају нешто ружно о њему, али то не може да се спречи. Научили су да живе са непријатним ситуацијама. Много им недостаје, посебно у неким важним тренуцима, као што је била Вељкова свадба и рођење његовог сина, који је добио име по Аркану - испричала је Цеца за поменти медиј.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".