Сви знају да је Рељина мајка била Зоја Беголи, икона Народног позоришта у Београду и плесачица балета, док, када је у питању његов отац, у јавности се мало знало о њему.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, с обзиром на то да је последњи брак Зоје био са Фаруком Беголијем, многи су управо за њега говорили да је Рељин отац, а репер је сада демантовао ове наводе, те открио праву истину са сузама у очима.

- Писали су да је Фарук Беголи мој отац, што није. Просто, и ја бих се тако презивао, ако ми се мајка већ презива Беголи и ако ми је отац Беголи, јако тешко би било да ја будем Поповић. Покушавали су чак да направе разне конструкције како покушавам да сакријем своје албанско порекло. Чак и да сам Албанац, или одакле год, ја не бих покушавао да сакријем своје порекло. Имам подједнаку љубав према свим народима и према свим добрим људима и подједнако игноришем све лоше људе - започео је Реља причу за ИЂТВ, па истакао да је његов отац Срђан Поповић, некадашњи спортски новинар.

- Мој отац је био спортски новинар, највећи део свог живота је провео у листу "Вечерње новости", где је и мој ујак, мамин брат, радио. Био је велики навијач Партизана - рекао је он и открио да је од оца наследио љубав према поменутом клубу.

- Задњу ноћ живота је провео са играчима Партизана, а ја и данас настављам ту неку традицију. Спорт и Партизан су обележили његов живот на један начин, док сам ја на факултету исто студирао новинарство, волео сам да пишем и дотакао то нешто што је био мој отац, потпуно несвестан да се то дешава. Некако смо се сусрели, без да се сусретнемо.

Како је оца изгубио као јако млад, са свега годину и по дана, не крије како му је то рана за цео живот.

- Мама ми је рекла да сам на некој од сахрана, када је нашем другу умро тата, питао: ,,Коме је горе?" Том нашем другу, који је изгубио тату са 15 година или мени, који сам изгубио тату са годину и по дана. Врло је тешко одговорити на то питање. Наравно да бих волео да сам могао да запамтим свог оца, да је то сигурно једна рана, коју носим цео живот - закључио је Поповић у емисији ,,Балканском улицом".

С обзиром на то да је одрастао без оца, мајка је имала веома битну улогу у његовом и братовом животу.

- Важно је име у свету балета и у свету уметности је била јако посвећена том позиву, док је била балерина, а касније и предавач. Ја своју мајку не могу да гледам никада кроз професију. Она је важно име, али за мене на неки други начин, тачније као мајка - рекао је Реља и открио да је њена професија знатно утицала на његов каснији развој.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".